Huize Odolov

In Huize Odolov is op de begane grond een grote gezellige leefkeuken met een oude nog  werkende authentieke  speksteen kachel. Maar huize Odolov heeft ook het comfort van nu: de afwasmachine ! Huize Odolov heeft in de zomer een zwembad van 6.10 doorsnee. Het zwembad wordt door beide huizen gebruikt.

Naast deze gezellige keuken heeft het huis een sfeervole jachtkamer met open haard en satelliet- televisie/ DVD- installatie en internet. Ook  is er op de begane grond de ruime hal met vloerverwarming en een tweede badkamer met   douche en toilet.

home-huis2

Het hele huis is electrisch centraal verwarmd.

Huize Odolov is uitermate geschikt voor 2 personen maar ook supergezellig voor  8  personen .Wilt u na een heerlijke dag nog even relaxen? Dat kan in de electrische sauna van huize Odolov.Snel op temperatuur, dus snel genieten.

De badkamer boven  heeft een douche, toilet, wastafel met spiegel  en een  comfortabel ligbad voor nog meer welness Hier staat ook de wasmachine.Huize Odolov heeft 2 slaapkamers met  bedden van 160×200 en 1 slaapkamer met 1 bed van 140×200 en 2 stapelbedden van 80×200

Het adres van Huize Odolov is:

Cesta Osvobození 49
Rtyně v Podkrkonoší