Huize Rtyne

Deze unieke Chalupa (Tsjechisch berghuis) is geheel in authentieke stijl in 2005 naar huidige luxe maatstaven  herbouwd . Het huis is geschikt voor 8 personen.Huize Rtyne heeft in de zomer een zwembad dat 6.10 doorsnee is. U hoeft niet van het terrein af om verfrissend te zwemmen. Het zwembad is voor beide huizen.

Op de begane grond is er een gezellige keuken die van alle gemakken is voorzien zoals koelkast,diepvries, magnetron, vier pits elektrisch fornuis,het plafond in de keuken en de hal is bewust origineel gehouden met gewelven . Maar het comfort van nu is niet vergeten.Huize Rtyne heeft ook een afwasmachine !

De woonkamer heeft  televisie/ DVD- installatie,100 films, internet een kleine bibliotheek  en een  gezellige houtkachel. en eiken parketvloer.De houtkachel is aangesloten op de CV.  De woonkamer  biedt meer dan voldoende ruimte en vanuit deze woonkamer hebt U een schitterend uitzicht over de omliggende glooiende heuvels van Odolov en Rtyne v.pod Krkonosi.Hier is ook de  badkamer met douche,wastafel  en comfortabel  ligbad. Daarnaast is een  apart  toilet. De keuken en badkamer hebben beide vloerverwarming, het huis is geheel centraal verwarmd. In de keuken staat ook  een kleine houtkachel die voor veel warmte en gezelligheid  zorgt in de winter. De elektrische kookplaat is 4 pits.Er is een kleine oven en magnetron.

home-huis1

Boven is een ruime overloop

Er zijn 4 sfeervolle, prachtig  in oude sfeer gereconstrueerde  tweepersoons slaapkamers.U waant zich weer in vroeger tijden.

Hier is ook  het toilet en de wasmachine.

Het adres van Huize Rtyne is:

Cesta Osvobození 61
Odolov gemeente Malé Svatoňovice